Başa Dön
×
ANASAYFA HABER & DUYURU HİZMETLERİMİZ FİRMALAR ANTALYA SERBEST BÖLGESİ HAKKIMIZDA MULTİMEDYA İLETİŞİM
Sektörler

« Önceki Sayfa WAGNER KABLO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

İş Konusu OTOMOTİV / KABLO KONFEKSİYON
Yetkili L.HİLMİ ÜNSAL
Adres Liman SB Mahallesi 4.Sokak Wagner Kablo-1 No : 10 Konyaaltı ANTALYA
Telefon 0242 310 53 00
Faks 0242 310 53 98
E-Posta info@wagner.com.tr
Web Sitesi http://www.wagner.com.tr



Firma Profili

Wagner Kablo San. ve Tic. A.Ş. 1992 yılında bir Alman &ndash Türk ortak girişimi olarak Antalya Serbest Bölgesinde, Otomotiv ve Beyaz Eşya gibi sektörlere yönelik Kablo Bağlantı Sistemleri üreterek, gerek Türkiye Pazarı gerekse yurtdışına yönelik satış gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur. Şirketteki yabancı ortaklık payı zaman içerisinde azalarak, 2009 yılı itibariyle Wagner Kablo bir Türk markası haline getirilmiştir.

Wagner Kablo, bugün itibariyle üç ayrı üretim binasında, 12.000 m² lik bir alanda, %75&rsquoi kadın çalışanlardan oluşan mavi ve beyaz yaka olmak üzere toplamda 537 kişilik uzman kadrosuyla,  4 kıtada 20&rsquoden fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Dünyada üretilen her yedi araçtan birinde Wagner Kablo&rsquoda üretilen ürün bulunmaktadır. 2018 yılında 46 Milyon adet üreim yapılarak 25 Milyon $&rsquolık satış hacmine ulaşılmıştır.

Şirketimiz sürekli iyileştirme, sürdürülebilir büyüme ve sağlıklı finansal yapı gibi unsurları ana prensipleri olarak belirlemiş olup, ileride de bu prensipleri ışığında faaliyetine devam etme hedefindedir.