Başa Dön
×
ANASAYFA HABER & DUYURU HİZMETLERİMİZ FİRMALAR ANTALYA SERBEST BÖLGESİ HAKKIMIZDA MULTİMEDYA İLETİŞİM
Sektörler

« Önceki Sayfa CMM YATÇILIK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

İş Konusu YAT ÜRETİMİ / YAT BAKIM ONARIM YENİLEME
Yetkili GIORGIO LAZZARONE
Adres Liman SB Mah. D-2 Cad. No:13 Konyaaltı /ANTALYA
Telefon 0242 259 37 06 - 259 41 60
Faks
E-Posta info@cmmyacht.com
Web Sitesi www.cmmyacht.com



Firma Profili

C.M.M., 2001 yılında, marin sektöründe uzun yıllar İtalya'da babasıyla çalışarak deneyim kazanan Giorgio Lazzarone tarafından kurulmuştur. Baba Gianpiero Lazzarone, teknecilik sektöründe 40 yıldan fazla bir zamandır deneyim sahibi olup, özellikle hız teknelerinde uzmanlaşmış ve bu tutkusu kendisini tekne yarışlarında 1983 OffShore dünya şampiyonluğuna getirmiştir.

C.M.M., kurulduğu günden itibaren 12 ila 16 metre boyları arasında, tamamı bünyesinde dizayn edilen ve anahtar teslim olarak üretilen 60'dan fazla gezi teknesini (Solare 40’, 43’, 46’ ve 47’ ve Blade 42’ ve 50’) Avrupa pazarına ihraç etmiş bulunmaktadır.

Global ekonomik krize bağlı olarak gezi teknelerine talebin azalması üzerine, sektördeki önceki deneyimlerimiz sayesinde ticari tekne üretimi yapma kararı alınmıştır.

Güney İtalya'da çalışmakta olan ve tarafımızca dizayn edilip üretilen bir Pilot Teknesi (Pilot 40'), Adriyatik Denizi'nde bulunan bir offshore platforma servis veren, malzeme ve teknisyen taşımak üzere tasarlanmış yüksek süratli bir tekne (Solare 13,50), Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde halka hizmet veren 3 adet yolcu teknesi (CMM 50' 42 Pax) ve turistik gezi amacıyla üretilmiş bir yolcu teknesi (Solare 100 pax)dizayn ve anahtar teslim üretimini yapmış olduğumuz ticari teknelerden bazılarıdır.

Yapmış ve yapmakta olduğumuz işler ile birlikte, geleceğe bakışımız çevre dostu çözümlere de yoğunlaşmaktadır. Bu bağlamda Gianpiero, elektrik tahrik gücüyle kombine edilerek çok az enerjiye ihtiyaç duyan Hibrit Sistem bir deplasman gövde tasarlamış ve geliştirmiş bulunmaktadır.

C.M.M., iki adet yüksek kalite epoksi yelkenli katamaranı Swiss Catamaran Concept için anahtar teslim olarak üretmiştir. Bu katamaranlar, okyanus geçebilecek şekilde tasarlanmış offshore yelkenlilerdir.

C.M.M., şimdilerde ağırlıklı olarak gerek gezi, gerekse ticari tekne sektörüne Epoksi, Poliester ve Vinilester kompozit tekne ve fiberglas kalıp üretiminde alt yüklenici olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Bu üretimlerde ileri teknoloji kompozit sistemi kullanılmaktadır.

C.M.M. son dönemde kompozit, çelik ve alüminyum Motoryat ve Yelkenli Teknelerin iç ve dış mekanlarının hafif ve/veya yoğun yenileme, restorasyon, refit işlerini yapmaktadır.

C.M.M., bölgesindeki tersaneler için iç dekorasyon üretiminde de alt yüklenici olarak çalışmıştır. Son iç dekorasyon üretimimiz, Brilliant Boats tersanesine ait ünlü Thunderbird 1 ve 2 katamaranlarıdır. Thunderbird 2, hidrolik platformunda 1.000 metre derinliğe dalabilen bir adet Triton denizaltı taşımaktadır.

Tersanemiz Antalya Serbest Bölgesi'nde 4.200 metrekarelik kapalı alan üzerine kurulmuştur.

44x12x15 mt boyutlarında 2 adet yeni modern hangarımızın kurulumunu yakın zamanda tamamlamış bulunmaktayız. Farklı veya aynı projeler olmak üzere 2 adet yeni üretim veya refit projelerini bünyemizde gerçekleştirmeye hazırız.

Küçük fakat dinamik işletmemiz, her türlü kompozit tekne projesini üretebilecek kapasitede olup, yıllar içerisinde her biri harika performansıyla test edilmiş geniş bir gövde kalıbı yelpazesine sahiptir.

Uzun yıllar süren deneyimlerimiz, kısa sürede büyüme ve çeşitlilik sağlama kapasitemiz sayesinde seri üretim, kişiye özel tekne üretimi ve refit projelerinde doğru bir iş ortağıyız.