Başa Dön
×
ANASAYFA HABER & DUYURU HİZMETLERİMİZ FİRMALAR ANTALYA SERBEST BÖLGESİ HAKKIMIZDA MULTİMEDYA İLETİŞİM
Sektörler

« Önceki Sayfa CONSOLID GROUP

İş Konusu NANO ZEMİN STABİLİZATÖRÜ ÜRETİMİ ? TAAHHÜT
Yetkili Prof. Dr. Cengiz ERYILMAZ
Adres Liman SB Mahallesi 4. Sokak No:13 07070 Konyaaltı / Antalya / Turkey
Telefon 0242 290 25 55
Faks 0242 290 26 66
E-Posta info@consolid.com.tr
Web Sitesi http://www.consolid.com.tr



Firma Profili

Sevgili arkadaşlar,

Öncelikle CONSOLID GRUP tüm Dostlarımıza en içten selam ve en iyi dileklerimizi sunar.

Consolid Nano Zemin Konsolidasyon Teknolojisine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, Consolid Grup Türkiye olarak en derin saygı ve saygılarımızı sunarız.

ŞİRKETİNİZ ile işbirliği yapmamız için bize büyük bir fırsat verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Şirketinizin Karayolu, Demiryolu, Liman, Havaalanı Pisti ve diğer inşaat ve güçlendirme işlerinizde Patentli Benzersiz Consolid Nano Zemin Konsolidasyon Teknolojisini kullanmak istemesinden dolayı çok minnettarız. Antalya Türkiye ve Berlin Almanya'daki ana faaliyet üssünden faaliyet gösteren uluslararası şirketimizi şimdiden sizlere tanıtmak isteriz.

Yeniliklere odaklanarak geniş bir alana yayılan “EŞSİZ CONSOLID NANO ZEMİN KONSOLİDASYON TEKNOLOJİSİ” “EN İYİ GELECEK İÇİN SAĞLAM TEMELLER” sloganıyla yola çıktık. "CONSOLID GRUP için yenilik bir yolculuktur. "Tüm yanıtlara ve hatta tüm cevaplara sahip değiliz, ancak yeniliğe, yeni düşünme yollarına ve büyümeye giden yeni yollara, önemli sorunlara yönelik çözümlere ve değer yaratmaya adadık."

CONSOLID GRUP tescilli patentleri ve dünya çapında tanınmış tescilli markaları CONSOLID, CONSOLID 444 ve SOLIDRY ile dünya çapında lider yenilikçi şirketlerden biri olmaktan gurur duymaktadır. İşleri daha iyi yapmak, yenilik yapmak, küresel bir zorluğa basit çözümler sunmak için motive oluyoruz.

Firmamız, Antalya / Türkiye Antalya Serbest Bölgesi ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 28500 m2 kapalı, 60000 m2 açık alana sahip 3 fabrikasında SOLIDRY Nano Zemin Stabilizatörü ve CONSOLID 444 Nano Zemin Stabilizatörü üretmektedir; günlük 700 ton SOLIDRY Nano Zemin Stabilizatörü ve 100 ton CONSOLID 444 Nano Zemin Stabilizatörü kapasitesi altında. CONSOLID GROUP, benzersiz yenilikçi ürünlerinin üreticisi olmanın yanı sıra, Yollar, Otoyollar, Demiryolları, Havaalanları, Limanlar vb. Altyapı Projelerinde çalışan önde gelen Yüklenicilerden biridir.

CONSOLID GRUP, engin tecrübesi, mühendislik bilgisi, bugüne kadar başarıyla teslim edilen projeleri, iş ahlakı ve dünya standartlarındaki performansı ve aynı zamanda sorumlu bir HSE'ye olan güçlü vurgusuyla uluslararası şirketler tarafından son derece saygın bir iş ortağıdır. Profesörler ve mühendisler de dahil olmak üzere farklı iş alanlarının gelişimi için yüksek nitelikli mühendisler ve mezunların oluşturduğu multi-disipliner bir ekiple uyumlu 150 profesyonel kadrosu ve dolaylı olarak 700'den fazla personeli ile hizmet vermektedir.

CONSOLID GRUP, müşterileri, toplumlar ve uluslar için en iyi faydaları sağlamaya yönelik altyapı projeleri ve diğer ilgili projelerin geliştirilmesine aktif olarak katkıda bulunmaktadır. Yenilikçi özgün ürünlerimizi, yüksek ve istikrarlı kaliteli ürünlerimizi kullanan ülkelerin ekonomik kalkınmasında önemli rol oynadığına inanıyoruz. Ticari faaliyetlerimize paralel olarak, çevre koruma, eğitim geliştirme ve sosyal altyapı inşasına katkı dahil olmak üzere kurumsal sosyal bakıma her zaman özel önem veriyoruz. Daha çevre dostu, daha uzun ömürlü, daha hızlı ve geleneksel altyapıya göre daha ucuz olan daha kaliteli altyapı projeleri sunan çözümler geliştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.

Consolid Nano Zemin Güçlendime Teknolojisi, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İsviçre, Çin, Angola, Hollanda, Gana, Meksika, Rusya Federasyonu, Dubai, Abu Dabi, AB Ülkeleri, İngiltere'deki bazı büyük projelerde farklı iklim koşullarının özellikleri ile kullanılmaktadır.

Stratejik Ortağınız olmaya ve Şirketiniz ve ilgili kuruluşlarla İşbirliği yapmaya hazırız.

Teknolojinin teknik yönlerini ve karşılıklı iş stratejik planlama modelimizi müzakere etmek ve üretim tesislerimizi görmek için, heyetinizi en uygun zamanda Antalya Türkiye'da onur konuğumuz olarak ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Başka sorularınız için lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.