Başa Dön
×
ANASAYFA HABER & DUYURU HİZMETLERİMİZ FİRMALAR ANTALYA SERBEST BÖLGESİ HAKKIMIZDA MULTİMEDYA İLETİŞİM
Sektörler

« Önceki Sayfa AVAR KOMPOZİT ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

İş Konusu KABLO MAKİNALARI İÇİN YEDEK PARÇA ÜRETİMİ
Yetkili Sabriye AVAR
Adres Serbest Bölge B/1 Cad. No:3 Konyaaltı / ANTALYA
Telefon 0242 290 26 01 - 02
Faks 0242 29 26 03
E-Posta info@avarkompozit.com.tr
Web Sitesi http://www.avarkompozit.com.tr/



Firma Profili

AseA Bakır & Kablo Makineleri ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2002 yılında kurulmuştur. Kardeş firma olarak 2006 yılında doğan Yesa Kompozit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi o tarihten günümüze kablo sektöründe imalat yapan siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Tel çekme, bükme ve makine parçalarının imalatı ile ürün gamını genişletmiştir. Buncher Büküm makinelerinde kullanılan Rotor Bow - Büküm çemberleri ile birlikte nikjel kaplı tüpler ve bantların imalatının yanı sıra aşındırma saçları , karbür ve seramik tutucular , makaralar , alimunyum kafa tutucuları ürün yelpazemiz içersinde yer almaktadır.

Yesa Kompozit, 29.07.2016 tarihinde tasviye sürecine girmiş olup; faaliyetlerine 15.08.2016 tarihinden itibaren Antalya Serbest bölgesinde bulunan Avar Kompozit ürünleri sanayi ve ticaret aş. olarak yoluna devam edecektir. Firmamız hizmet verdiği sektörde, tecrübeli teknik personeli ile her geçen gün kendini geliştirip sektör lideri olmayı başarımıştır. Kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimseyen firmamız, satış öncesi ve sonrası tüm kablo sektörünün yanında olmaktadır.

Avar Kompozit, hammadde ve tedarik anlamında kendini kanıtlamış firmalarla çalışmalarını sürdürmektedir. Müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen firmamız, en yüksek kaliteyi en uygun fiyatla buluşturup müşterilerine sunabilme çabasındadır