Başa Dön
×
ANASAYFA HABER & DUYURU HİZMETLERİMİZ FİRMALAR ANTALYA SERBEST BÖLGESİ HAKKIMIZDA MULTİMEDYA İLETİŞİM
Sektörler

« Önceki Sayfa U4 MARINE INTERIOR YAT MOBİLYA TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ

İş Konusu Tekne ve Mobilya Üretimi
Yetkili Umut Atak
Adres Liman Sb. Mah. 1. Cadde No: 6 Konyaaltı / Antalya
Telefon 0242 259 66 99
Faks 0242 259 66 39
E-Posta info@u4.com.tr
Web Sitesi http://www.u4.com.tr



Firma Profili

U4 Marine & Interior, 2015 yılında kaliteden ödün vermeden uluslararası standartlarda, etkin proje yönetimi ile verimli çalışarak, seçkin ve yüksek kaliteli ürün yelpazesi ile modern yaşam alanlarının, mobilyaların ve teknelerin tasarımı ve üretimi konusunda faaliyette bulunmak üzere kurulmuştur.

Şirketimiz, Haziran 2018 dönemi itibari ile 10.500 m2 açık alan üzerinde kurulu 7.500 m2 kapalı alan alana sahip yeni modern binasında üretimine devam etmektedir.

Şirketimiz, Serbest bölge içerisinde üretilmiş olan birçok teknenin iç dekorasyonunu, müşterilerimizin istekleri ve bütçeleri doğrultusunda özgün ve estetik açıdan mükemmel çözümler bularak tasarlamıştır. Firmamız yapmış olduğu tasarımların üretimlerini, yine kendi alanlarında profesyonel çalışanları ve uluslararası teknolojik standartlara uygun makine parkı ile yüksek kalitede ve standartlarda, söz verilen süre içerisinde tamamlamış ve tamamlamaya devam etmektedir. Bunun yanında müşteri talepleri doğrultusunda aynı kalite anlayışı ve standartta yurtiçi ve yurtdışına Otel, Residence, Spa gibi yaşam alanları için mobilya üretimi de yapmaktadır.  Oluşturulmuş olan bu özel iç mekanların yanında mevcut mekanların bakım onarımı konusunda da aynı tecrübe ve kaynaklarla bölge içerisinde ve dışında faaliyet göstermekteyiz

Şirketimiz, müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda çelik, alüminyum ve kompozit yelkenli ve motorlu yatların üretimi ve bakım onarımı konusunda da faaliyet göstermektedir.

Firmamız bünyesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001 İSG Yönetim Sistemini kurmuş ve  Entegre Kalite Yönetimi Sistemini başarı işletmektedir.